• Het jaar 2020 loopt op zijn eind. Een bewogen jaar voor iedereen. Er is veel gevraagd van ons aanpassingsvermogen en geduld. Zeker nu we tot in ieder geval 19 januari weer te maken hebben met een nieuwe Lock-down. Ondanks dat zijn wij als bestuur toch hoopvol dat er betere tijden komen en gaan de voorbereidingen voor 2021 door. We nemen jullie hierin mee in deze nieuwsbrief.

  Opbrengsten loterij en sponsoracties

  Jullie hebben allemaal op wat voor manier dan ook jullie steentje bijgedragen aan de verschillende sponsoracties en de Grote Clubactie. Deze laatste heeft een bedrag van € 1648,60 opgeleverd. Mede dankzij de seniorenteams die teamloten hebben gekocht. Hopelijk zijn er ook wat prijzen op de vele loten gevallen.

  Het Meerlandenfonds heeft ons een bedrag van € 500,00 gedoneerd. Beide bedragen zullen worden gebruikt om verbeteringen aan te brengen aan de slagkooi en een eerste aanzet voor een overdekte slagkooi.

  De Clubsupport actie van de Rabobank heeft € 486,91 opgeleverd. Dit bedrag zal worden besteed aan het opknappen van de speeltuin.

  Ook hebben velen van jullie in oktober een lekker taartje van Bakkerij Van Leeuwen besteld 67 stuks werden er verkocht. Goed voor een opbrengst van 167,50.

  Zaaltrainingen

  Helaas kunnen de zaaltrainingen op 10 januari nog niet van start gaan. Afhankelijk van de maatregelen hopen we op zondag 24 januari, in ieder geval voor de jeugd, te kunnen starten in de Sandesteijn sportzaal.

  Ditzelfde geldt voor de pitcher- en catchertraining die bij dhr. Engel zou starten op de woensdagavond. Tot nader order moet onze winterstop iets verlengd worden. Zodra er meer bekend is ontvangen jullie bericht via de coaches.

  Buitentrainingen

  Buiten sporten is in tweetallen nog toegestaan. Nu kun je gelukkig met z’n tweeën een balletje overgooien. Vanaf zondag 10 januari van 11.00 tot 13.00 uur mag er in tweetallen getraind worden op het softbalveld. Hou hierbij rekening met de 1,5 meter.

  Softbalpupillen

  In 2020 zijn we gestart met de introductie trainingen voor de softbalpupillen. Een aantal speelsters hebben er al een wintertraining op zitten en staan de popelen om met eigen team te gaan starten. Ken je meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar die deze sport leuk vinden, geef het dan aan ons door. Wij kunnen dan zorgen dat zij een uitnodiging krijgen voor de wintertrainingen.

  Softbal heren Hoofdklasse

  De vereniging heeft toestemming gekregen van de KNBSB om komend seizoen een heren softbalteam in de Hoofdklasse uit te brengen. Het hoogste niveau voor heren softbal in Nederland. Een groot aantal leden van Hoofddorp Pioniers die tevens uitkomen in het NL Team willen hun geluk gaan beproeven bij Vennep Flyers. Zij willen graag lid zijn van onze leuke en gezellige vereniging die trots kan zijn op hen. Een vereniging waar zij ook hun steentje aan bij kunnen dragen. We heten de spelers van harte welkom en hopen op vele mooie softbalavonden met natuurlijk veel publiek.

  Geen Nieuwjaarsreceptie

  Vanwege de huidige Corona maatregelen zal onze gezellige jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in januari niet doorgaan.

  We willen jullie fijne feestdagen wensen in huiselijke kring en alle goeds voor een gezond en sportief 2021.

   

  Zijn er nog vragen of opmerkingen mail naar info@vennep-flyers.nl.  We vinden het belangrijk dat iedereen meedenkt en meedoet.

   

  Met vriendelijk groet

  Bestuur VF