• Beste allemaal,

  Het seizoen is al weer een paar weken aan de gang. De weergoden zijn ons nog niet helemaal goed gestemd want als de velden bespeelbaar zijn, dan zijn de temperaturen nog wel erg laag. Hopelijk gaat dit snel veranderen en kunnen we ook weer met lekkere temperaturen gaan spelen en kijken.

  Terugkoppeling ALV 17 maart 2024
  We waren blij verheugd met een behoorlijke opkomst tijdens de ALV. Als je de volledige notulen wil zien kan je ons een mailtje sturen maar hierbij een beknopt overzicht van het jaarplan wat besproken is.
  Versterking kader: We zijn nog op zoek naar versterking van de Beeball.

  Vrijwilligers: Wil je (extra) kantinediensten doen of wil je de fieldcrew ondersteunen. Meld je aan. De fieldcrew zoekt ook mensen die licht werk kunnen doen, zoals de netten van de werpschermen repareren. Verder zijn we altijd op zoek naar mensen die scheidsrechter willen worden

  Voor werving nieuwe leden gaan we inzetten op het scholentoernooi (afgezegd ivm het weer, er wordt gekeken naar nieuwe datum) en de SportZomerFair samen met Pioniers op 9 juni bij de Toolenburgerplas.
  Verder verzoek aan iedereen om klasgenoten, collega’s, vriendjes, broertjes en zusjes uit te nodigen om een keer mee te trainen.
  We zijn we bezig met een inventarisatie of G-Honkbal mogelijk is bij onze club.

  Extra activiteiten bestaande leden: Voor het eerst een jeugdkamp gehouden voor de jeugd. Het was een overweldigend succes. Drie dagen en 2 nachten honkballen, spelletjes doen en speurtochten in de bossen en velden rond Oosterhout. Er zal maandelijks een Friday Night Hitting worden gehouden. De eerste is al geweest en de volgende staat gepland voor 31 mei.
  Veldverlichting hoofdveld: Het investeringsplan is goedgekeurd door de ALV. We zijn nog op zoek naar een financiering van circa 40.000 euro. Een aantal subsidies was al binnen ten tijde van de de ALV.
  We zijn nog op zoek naar een nieuw (aspirant lid) penningmeester. Tim heeft het 2 keer drie jaar gedaan en wil ook zeker niet weg, maar het is wel goed als er iemand komt die door Tim rustig kan worden opgeleid.

  Evenementen 2024
  31 mei: Friday Night Hitting voor alle jeugd. Kantine is ook open
  9 juni: Sport/zomerfair, wie wil onze club promoten, graag ook jeugdleden
  29 juni: Fun at the Park! Alle leden (en vrijwilligers) kom lekker een eten, spelen en bijpraten. Programma en inschrijving volgt nog.
  7-8 sep: Honkbalclinic en overnachten op de club
  15 sep: Bedrijventoernooi 2 nov: MVP avond jeugd 9 nov: MVP avond senioren Voor de familiedag zoeken we nog een vrij moment

  Beweegspreekuur iedere vrijdag van 10.00-11.00 uur
  Om sporten en inwoners in de buurt van sportverenigingen met elkaar te verbinden heeft de gemeente Haarlemmermeer na Corona een subsidie beschikbaar gesteld voor initiatieven. Wij hebben deze subsidie aangevraagd samen met Move To Improve. Hiermee hebben wij toen het fitness veld kunnen uitbreiden en starten we nu met de eerste activiteit die bekostigd kan worden uit de subsidie. We starten met een beweegspreekuur voor mensen uit Nieuw Vennep die hun leefstijl willen veranderen, eenzaam zijn en in beweging willen komen. Iedere week vanaf 10 mei zijn zij welkom op onze club om elkaar te ontmoeten en te bewegen. Iedereen is welkom, leeftijd of ervaring speelt geen rol. Er wordt komende week door onze leden geflyerd in de omgeving van onze club.

  In en rond het clubgebouw
  We proberen komende weken een gesprek te krijgen met de gemeente over het stukje niemandsland achter de kantine. Als wij dit bij ons complex kunnen krijgen kunnen we hier iets ontwikkelen in plaats van alleen jaarlijks kappen en maaien.
  De pitchingscreens moeten nodig voorzien worden van nieuwe netten en/of reparatie van de huidige netten. Wie wil ons daar mee helpen? Iedere maandagvond in mei vanaf 19.00 ben je welkom.
  Binnenkort wordt een buitentafeltennistafel geleverd. Daarnaast zijn er twee (verplaatsbare) minidoeltjes en voetballen gekocht zodat de jeugd zich ook op andere manieren kan vermaken op en bij onze club. De jeugd heeft zelf gezorgd, door de verkoop van loten van de Grote Clubactie, dat we deze investeringen konden doen. Laten we er zuinig op zijn.
  Zorg dat alles na de training of wedstrijd weer netjes achter wordt gelaten voor de volgende dag. Met betrekking tot het veld. Vegen (niet de lijnen!!), matten terugleggen en alle ballen verzamelen, ook die in de hekken liggen tussen de bladeren. Check ook het hok naast de dugout en het algemene materiaalhok of ze op slot zijn. Houdt deze ook netjes en overzichtelijk.

  Vanuit de bestuurskamer
  Heb je zelf een plan of idee, laat het ons weten. Wil je een keer aanschuiven bij de Bestuursvergadering, meld je aan en je bent welkom!

  Groeten
  Bestuur Vennep Flyers