• Nieuw-Vennep - Afgelopen zondag, 5 januari, stond de gezellige jaarlijkse Nieuwsjaarborrel weer op het programma. ’s Ochtends hadden Tim en Natalie zich al vroeg in het zweet gewerkt door verse oliebollen te bakken! 

  Rond 15:00 uur kwamen de eerste leden al binnendruppelen en werden hartelijk ontvangen met, natuurlijk een verse oliebol en een kop koffie uit onze nieuwe koffiemachine of een heerlijke kop thee.

  Na een uurtje werd de champagne uitgedeeld en hield onze Interim Voorzitter Tim nog een speech waar hij terugkeek op het afgelopen jaar, een positieve vooruitblik gaf op volgend jaar en natuurlijk alle vrijwilligers bedankte.

  Aankomend seizoen bestaan wij 40 jaar, en dit jaar zal in het teken van dit feest staan.  Daarnaast willen wij ons meer focussen op leuke en interessante activiteiten naast de wedstrijden en de trainingen, hierbij wordt gedacht aan wedstrijden van MLB kijken in de kantine, de dartavonden en het Bedrijventoernooi. Wij zullen ook de social media up to date houden zodat niemand informatie hoeft te missen en ook alles op tijd te weten zal komen.

  Na het proosten werd er nog heerlijke haring en teamschotels rondgedeeld. 

  Vincent verraste iedereen nog met een draai aan de bel en gaf een rondje aan alle aanwezigen. Dit om zijn 50e verjaardag nog even te vieren.   


  Wij willen iedereen nog hartelijk bedanken voor het afgelopen jaar, alle vrijwilligers, coaches, spelers en iedereen die de Flyers een warm hart toedraagt. Wij kijken uit naar het nieuwe jaar en hopen iedereen weer snel tegen te komen op het veld!