• Gedeeltelijke lockdown: Einde competitie

  14 okt 2020
 • Na een late start van onze honk- en softbalcompetitie dit seizoen, zijn op 13 oktober door het kabinet nieuwe strenge maatregelen aangekondigd vanwege het coronavirus.

  De belangrijkste maatregelen voor de amateursport zijn:

  -       Wedstrijden worden niet meer gespeeld.

  -       Trainingen voor jeugd (<18) wordt niet aan banden gelegd.

  -       Kantines, kleedkamers en douches blijven gesloten.

   

  Einde competitie 2020

  Voor de honk- en softbalteams van Vennep Flyers betekenen deze maatregelen dat onze competities voortijdig worden beëindigd. Wij gaan ervan uit dat de KNBSB de komende dagen alle wedstrijden zal afgelasten en de competities formeel zal eindigen.

   

  Trainingen jeugd

  De jeugdtrainingen kunnen ‘gewoon’ doorgaan, waarbij ouders nog steeds niet op het complex mogen. Dus laat uw kinderen zoveel mogelijk zelfstandig naar de training komen of breng ze tot de parkeerplaats/hek.

   

  Trainingen senioren

  De seniorentrainingen zijn moeilijk realiseerbaar binnen de nieuwe maatregelen. De reguliere trainingen voor senioren gaan dus niet meer door.

  Eventueel is het toegestaan om met een groep van maximaal 4 personen te trainen, waarbij wel 1,5 meter afstand moet worden gehouden. Mocht je gebruik willen maken van het complex voor een dergelijke training met deze beperkte groepsgrootte, laat het dan tijdig weten aan Tim Akkerman. Op basis van de ingekomen verzoeken kan dan een schema worden opgesteld.

   

  We doen een dringend beroep op iedereen om zich zoveel mogelijk te houden aan deze maatregelen. Alleen hierdoor ontstaat er een betere grip op het virus en kunnen we elkaar weer zien op onze gezellige vereniging.