• Op de weg terug naar het oude normaal is vorige week wel een nieuwe regel ingevoerd in relaties tot de horecaruimten. Er zou namelijk een coronatoegangsbewijs nodig zijn voor 13jarigen en ouder. Na de bekendmaking hiervan is duidelijk geworden dat dit flinke impact heeft op de sportwereld. De regels voor de sportverenigingen zijn versoepeld ten opzichte van de reguliere horeca.

  algemene regels sportkantines

  Voor sportkantines geldt per 25 september dat er voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen in de horeca van een sportvereniging een coronatoegangsbewijs verplicht is voor iedereen van 13 jaar en ouder. Er geldt geen maximum aantal bezoekers. Voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken op sportaccommodaties is een coronatoegangsbewijs niet verplicht. Voor sporten die in een horecagelegenheid plaatsvinden (darts, airhockey e.d.) is een  coronatoegangsbewijs voor 13+ verplicht.

  Gevolgen Fly-Inn

  Om deze reden zullen wij vanaf 25 september de zitgelegenheden in de Fly-Inn duidelijk afscheiden met lint. Wilt u perse binnezitten dan is het tonen van een coronatoegangsbewijs en legitimatie verplicht. Verder is het gewoon mogelijk om uw eten en/of drinken af te halen maar dient u dit buiten (op het terras) te nuttigen.

   

  Samengevat:

  Wanneer er wel CTB (Coronatoegangsbewijs) nodig is:

  • voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen in het afgescheiden zitgedeelte van de Fly-Inn;

  • wanneer de sportbeoefening in de horeca plaatsvindt, bv. darts of airhockey in de Fly-Inn.

   

  Wanneer er geen CTB (Coronatoegangsbewijs) nodig is:

  • voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken;

  • het nuttigen van afgehaald eten en drinken buiten het afgescheiden zitgedeelte.

   

   

  De vrijwilligers van Vennep Flyers hoeven geen bewijs te laten zien om actief te mogen zijn in het clubhuis.