• Lid worden

  Wil je lid worden van Vennep Flyers uit Nieuw-Vennep?

  Wat een goede keuze want honkbal, softbal en beeball zijn zeer leuke sporten. Je leert wat het is om een teamsport te spelen, je bent sportief bezig en tegelijk moet je goed nadenken want er gebeurt veel tegelijk. Voordat je lid wordt mag je een paar keer gratis mee doen met de training op ons mooie sportpark aan de Oosterdreef en ben je welkom om naar een wedstrijd van jouw toekomstige team te kijken. Zo kun je goed bepalen of je het leuk vindt.

  Wat heb je nodig?

  Knuppels, ballen, helmen en eventueel een catcheroutfit krijg je in bruikleen van de coach / trainer. Jeugdleden doen mee aan het pakkenplan en dan krijg je (tegen een kleine vergoeding op jaarbasis) een Vennep Flyers shirt die je mag gebruiken. Als je er uit gegroeid bent, ruil je de shirt in voor een grotere maat. Zo hoef je niet steeds een nieuw shirt te kopen. Dat scheelt een hoop geld. Seniorleden kunnen hun wedstrijdshirt en wedstrijdbroek kopen in de clubwinkel.

  Sokken, een handschoen, schoenen, een pet en andere materialen die je zelf wilt gebruiken (bijvoorbeeld een slaghandschoen of een eigen knuppel) dien je zelf te kopen. Dit kan in de clubwinkel of honk- en softbalwinkels zoals Covee. Wat je precies nodig hebt, kun je aan de coach vragen.

   

 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij Vennep Flyers is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen Vennep Flyers kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNBSB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van Vennep Flyers wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van Vennep Flyers en de KNBSB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe Vennep Flyers en de KNBSB omgaan met persoonsgegevens.